keskiviikko 18. tammikuuta 2017

Hyvää alkanutta uutta vuotta!

Tässä olen nyt parina vuotena tätä pitänyt yllä ja viime vuonna enemmän tosissaan ja alkaa se näkymäänkin, moni ilmoittaa suoraan tapahtumista ja jokunen jopa lähettää linkin jossa on kuvia tapahtumista!

Sosiaalisessa mediassa perustin Facebookkiin sivuston kun vain tuntuu olevan enemmän "menoa" kuin perinteisellä nettifoorumilla. Sivu on ollut nyt reilu kolme kuukautta siellä ja hyvin maltillinen seurajakunta aina joulukuun alun sunnuntaille asti. Yhtäkkiä alkoi puhelimeeni tulla ilmoituksia että se ja se on tykännyt sivustostasi. Noh, 100 tuli täyteen, 200 tuli täyteen, 271 meni vähän jälkeen puolenyön maanantaina. Iltapäivällä yhden jälkeen oli 650+ tykkäystä. Ilta seitsemän jälkeen 927 tykkäystä!

Seuraavana tiistaina kun heräsin niin 1100+ tykkäystä. Viikoa myöhemmin 1600+ tykkäystä!

Tämä antaa uskoa ja voimia jatkaa tämän parissa! En tiedä mistä tämä yhtäkkinen buumi tykkäyksille on tullut mutta kiitos kaikille tästä hienosta saavutuksesta!

Tätä kirjoittaessa 1895 liketystä! Tuossa tullut tehtyä pientä kämästä videopätkää juhlistamaan tuota maagista 2000. liketyksen rajaa, jonka julkaisen Youtube-kanavalla, jonne on myöskin tarkoitus tänä vuonna kuvailemaan live-lähetyksiä tapahtumista sekä koostevideoita.


Vinkkejä kuviin ja gallerioihin voipi lähettää odkalenteri@gmail.com, kuten myöskin tapahtumista niin lisäilen niitä sitten tuonne Googlen kalenteriin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti